-
Welke invulling van het natuurgeneeskundig consult past het beste bij jou? We bekijken het samen wanneer we een behandelplan opstellen.
Pleiadisch Lichtwerk
Thai Fysiotherapie/ Acupressuur
Thai Yoga Massage
Tok Sen
Hawaiiaanse Tempel Stijl Lomilomi
Hawaiiaanse Lua Lomi
Hawaiiaanse Aunty Maile Stijl Lomilomi
InterX-sessie


Vragen? Bel me even!

Investering:
  60 minuten - € 70
  90 minuten - € 105   
120 minuten - € 140
Ik neem ruim de tijd voor jou.

Was het fijn en kom je graag vaker? :-)
Wanneer je 5 uur vooruit betaalt... is de prijs
65 per consult van 60 minuten i.p.v. €70
Let op: vooruitbetaalde uren mag je 6 maanden gebruiken.

Ik ben aangesloten bij beroepsorganisatie BATC wat je de mogelijkheid geeft
je natuurgeneeskundig consult door de zorgverzekering te laten vergoeden. Je hebt hiervoor geen verwijzing nodig.
Neem contact op met je verzekeraar om te kijken wat jouw aanvullende verzekering vergoed en hoeveel je per dag te besteden hebt.

Kun je niet naar je afspraak komen? Laat mij dat dan minstens 24 uur van tevoren weten, anders zal ik helaas de volledige kosten van het consult in rekening moeten brengen.
Heel fijn als je aandacht besteedt aan persoonlijke hygiëne.
Aangesloten bij de BATC en de Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen.
 
Wat houdt de holistische benadering precies in? Lees het hier nog iets uitgebreider!

Energie is de basis van alle leven. Wij zijn ook deze energie, zij het dan in een vastere vorm. Alles is via deze energie met elkaar verbonden.
     Ik masseer vanuit mijn buik (het centrum van alle energiebanen) met de juiste intentie en activeer de energiedoorstroming en breng deze in balans, bijvoorbeeld door drukpuntmassage en strekkingen van de energiebanen. Dit werkt zowel door bij de gemasseerde als bij mij.
Energie stroomt dan veel gemakkelijker door de energiebanen en voorziet alle organen, lichaamsweefsels en de geest van levensenergie, omdat zij de verbindingskanalen tussen het fysieke en het spirituele lichaam zijn. Blokkades door spanningen worden opgeheven door de massage. Je voelt je ontspannen en hebt nieuwe energie.
    Zowel geestelijke als lichamelijke factoren kunnen de energiestroming negatief of positief beïnvloeden. Je hiervan bewust worden helpt. Meer rust nemen, genieten van eten dat je lichaam voedt, lekker bewegen en kijken of je ideeën over je leven nog bij je passen.

Alle lichamen waaruit wij bestaan beïnvloeden elkaar (fysiek-, energie-, bewustzijns-, onderbewustzijns- en kosmisch lichaam). Verbetering van de energie binnen een van de lichamen beïnvloedt ook alle andere. Door middel van massage wordt prikkeloverdracht gegeven naar alle lichamen, zo worden energieblokkades verminderd of opgeheven en voel je je goed!
    Ik gebruik hierbij ook alle inzichten die mij raken uit de Chinese (vijf elementen/yin en yang), Ayurvedische (chakra’s) en Hawaiiaanse leer.

Door acupressuur, massage, strekkingen en kruidenkompressen worden vastzittende stoffen die je niet meer nodig hebt op alle niveaus uit alle lichamen afgevoerd.

Lekker en goed eten is erg belangrijk op fysiek en energetisch niveau. Je kunt hiermee je gezondheid verbeteren, je weerstand vergroten, genezingsprocessen versnellen oftewel je lekkerder voelen.

Je geestelijk goed voelen is zo belangrijk. Bij jezelf stilstaan en de tijd nemen voor jezelf. Je ontwikkelen en je omringen met vrienden en familie. Goed voor jezelf zorgen. En balans zoeken, vinden en steeds gemakkelijker houden :-)
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint