-
Samen kunnen we kijken welke behandelmethode het meest past en effectief is bij wat jouw lichaam en geest nu nodig hebben. Voor pijnbestrijding kunnen we bijvoorbeeld InterX inzetten.
En voor meer inzichten op psychisch vlak het Pleiadische Lichtwerk.

Therapeutisch behandelen met INTERX

InterX pijnbestrijding is elektrische acupunctuur om bewegingsbeperking te verminderen, acute en chronische pijn te verminderen en herstel te stimuleren.

Wat is InterX? Een klein apparaat met dat direct aangeeft waar in het weefsel van de cliënt de problemen zitten. Het apparaat prikkelt de zenuwcellen om hun taak weer op te pakken: het doorgeven van signalen naar de hersenen, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt. Het heeft geen bekende nadelige bijwerkingen. We bepalen samen de sterkte van de prikkeling die werkt bij jouw klacht. 

Voor de duidelijkheid: InterX is een medisch verantwoorde effectieve methode van pijnbestrijding (microcurrent elektrotherapie (MET). Zie ook www.interx.com

Door onderzoek aangetoonde effecten van InterX:
·  Verlichting van pijn, vermindering van ontstekingen
·  Verbetering van energie, toename beweeglijkheid
·  Toegenomen plaatselijke bloedcirculatie
·  Verbetering van de kwaliteit van slapen
·  Communicatieverbetering tussen cellen
·  Verhoging ATP productie (500% tot 800%)
·  Versnelde wondgenezing, regeneratie cellen, botten
·  Beheersing emotionele aspect van pijn
·  Versterking immuunsysteem door aanmaak van lymfocyten
·  Verhoging bèta-endorfine, leucine enkefaline
 
Wanneer kan InterX helpen?
Bij vrijwel alle chronische of acute aandoeningen die gepaard gaan met pijn, ontsteking of extreme vermoeidheid, bijv. chronische pijn, reuma, artritis, Bechterew, fibromyalgie, fibrositis, chronische myofasciale pijn, ontstekingen van spieren, slijmbeurzen of pezen, M.E., carpaal tunnel­syndroom, rugpijn, ischias, whiplash, M.S., R.S.I.-klachten, darmklachten, burn-out, depressie, kaakholte- of voorhoofdsholteontsteking, wondgenezing, doorbloedingsstoornis, posttraumatische dystrofie, sport­blessures, eczeem, psoriasis, hoofdpijn, migraine, vermoeidheidsklachten, menstruatieklachten etc.

Signalen dat InterX bij jou aanslaat:
·  Meer beweging in gewrichten
·  Minder pijn
·  Soepeler gevoel in de spieren
·  Snellere genezing van klachten / blessures / operaties

Belangrijke aspecten voor/na of tijdens de behandeling
Drink tijdens de dag voldoende water (ongeveer 1 liter per 30 kg lichaamsgewicht)
Wees matig met het gebruik van alcohol. Zorg voor voldoende rust tijdens je behandelperiode. Werk mee door te oefenen, stretchen en voldoende te bewegen.


Voor dieper liggende klachten, ook van meer geestelijke aard, kunnen we bijvoorbeeld PLEIADISCH LICHTWERK inzetten.
Heb je hulp nodig om meer in je eigen kracht te kunnen staan, zit je iets dwars, zie je steeds terugkerende patronen in wat je meemaakt?
Kortom, wil je sterker en helderder in het leven staan?! Dan kan ik je ondersteunen met Lichtwerk sessies om hier licht op te laten schijnen en donkerte op te lossen. Dit doen we in gesprek met elkaar en kan een krachtig onderdeel zijn van een behandelplan van zowel lichamelijke als geestelijke ondersteuning. All is One :-)
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint