top of page

Ik bied 4 verschillende stijlen LOMILOMI aan als behandelmethode. Samen kunnen we kijken welke het meest past en effectief is bij wat jouw lichaam en geest nu nodig hebben.

LOMILOMI / HAWAIIAN BODYWORK

van Kahu Abrahaham Kawai'i De Cambra van Kauai. Deze stijl heb ik in Nederland geleerd van Kumu Amira Segal en Karin van Herwijnen van Malamalomi die deze stijl met veel respect voor de traditie doorgeven. Rituelen, chants, muziek uit Hawaii en vooral de Aloha ‘island spirit’ die je meeneemt op reis naar een betere balans. Het is een heel bijzondere, diepgaande warme-oliemassage. Eén grote, golvende, vloeiende, oceanische beweging. Je mag bij deze sessie een intentie uiten/hartenwens doen. (duur: 2 uur) Kennismakings-sessie: 1u.

Meer lezen? http://www.malamalomi.com, http://www.napuaolohe.com

AUNTY MAILE STIJL LOMILOMI

van de geweldig, inspirerende Aunty Maile Napoleon van Big Island. Ze is nu in de zeventig en geeft nog steeds massages die je dagenlang blijft voelen, op een positieve manier! Ik ben er trots op dat ik nu ook haar stijl mag aanbieden! Het is een massage waarin pule (gebed) een belangrijke rol speelt en het gebruik van pu'ili (bamboe) en de pu'ohe (bamboefluit). Veel trilling en ritme om los te maken wat je niet meer nodig hebt aan spanningen in je lichaam en geest. (duur: 2 uur)

Meer lezen? http://auntymaile.com/

LUA LOMI

heb ik geleerd van Kumu Jimmy Quitan van Maui. In het oude Hawai’i werd deze massage in tijden van oorlog toegepast opdat de krijgers de volgende dag weer als nieuw verder konden met het gevecht. Er wordt gewerkt met diepgaande knedende en strijkende bewegingen en een beetje olie. Een hele mooie, uiterst effectieve techniek. En ook fijn natuurlijk! (duur: 2 uur)

LOMILOMI WAWAE

de voorloper van alle massages. In het oude Hawai’i werd deze massage op een mat op de grond gegeven. Er waren natuurlijk nog geen massagetafels! Een zachte benadering die heel diep gaat en uitnodigt tot loslaten. Ik werk veel met mijn voeten, dat werkt grondend voor jou en mij. Try it! (duur: 2 uur)

Hoe ervaren anderen deze massages? Lees het hieronder :-)

Ervaringen met de Tempel-stijl Lomilomi

'Ik vond het een hele prettige massage. Intens, verwarmend en verbindend zijn de woorden die in me opkomen als ik er aan denk. Het voelde ook heel volledig.

Door de herhaling en de lange strokes kon ik precies voelen waar ik gespannen was en kon daar ook loslaten.

Ik voelde me zeer ontspannen na afloop. Ik vond het ook heel leuk om een intentie uit te spreken aan het begin van de sessie en ik voel ook echt meer ruimte sinds de massage.Kortom, een heerlijke ervaring!'

--José V.


Een liefdevolle massage die mijn hele lichaam en mijn hart geraakt heeft.Het gaf me een vrij gevoel, als een vis spelend in de oceaan.En erna... als een blok geslapen!

--Bianca H.


Ik heb een zachte, heerlijke, ontspannende massage bij Astrid mogen ondergaan en voelde me daarna heel goed!

--Jinny Tielsch


Astrid is a very loving and kind person, with great professional experience in several types of massages, namely the lomi-lomi. I had the pleasure of having a massage, as well as my sister and we could see how personalized it was, focusing on our stressed points and weak areas. I would definitely recommend Astrid as a masseuse and look forward for my next session!

--Joana Mota


I received Lomilomi from Astrid and it really is something you MUST experience in this life! I wish to everyone to go to this "heaven" for a couple of hours while you are still in this world.... Thank you Astrid for this beautiful experience with you!

--Keren Bassous


Al een paar jaar volg ik Astrid inmiddels met grote tevredenheid en geef ik mij in vertrouwen over aan haar professionele handen. Haar toewijding in de Lomilomi massage (Temple Style) is groot. Door de lange bewegingen, haar gerichte aandacht en zachte aanraking weet zij een oceanisch gevoel bij mij op te roepen vanwaaruit diepe overgave vanzelf kan ontstaan en ik me mee laat voeren op de golven met de walvissen en dolfijnen...(ontving ook Thai Yoga Massage)

--Tanja Caradonna

Lieve lezer/bezoeker,

Sinds november 2012 kom ik bij Astrid. Hoe kwam ik daar dan?

Na een langdurige herstelperiode kwam ik voor mijn gevoel maar niet op de rit. In overleg met regulier heb ik aangegeven te willen onderzoeken of de andere route wellicht een verlichting kon opleveren. Ik had van iemand wel van het begrip “lomilomi” gehoord, echter, ik had totaal geen voorstelling van wat dit zou inhouden.

Op internet gaan kijken en bij de introductie van Astrid kreeg ik meteen een gevoel dat ik daarheen moest gaan. Een afspraak gemaakt en met het lekkere westerse “niet geschoten is altijd mis” in mijn hoofd ging ik er naar toe.

Ik had me voorgenomen er onbevangen in te stappen en zien/voelen waartoe het zou leidden.

Toen de massage klaar was en ik buiten stond was het eerste in mijn hoofd, ik wil heel snel naar huis. Er ging van alles door me heen, voelde vreemd/voelde goed, mijn lijf was zo moe en ik moest dat eind weer terug. Alsof een vrachtwagen over me heen-

gereden was. Kortom, ik besloot in de tram dat ik niet ging proberen het te benoemen. Laat het maar komen zoals het komt en alles is goed en mag er zijn dacht ik.

Dat heb ik zeker de eerste week gedaan. De reactie was hevig en het voelde vreemd en goed tegelijk. Ik was ongelooflijk geraakt door het respect en liefde voor een lichaam vanuit deze filosofie. Het had een grote indruk op me achtergelaten.

Inmiddels heb ik 5 massages gehad. Het gaat eigenlijk steeds beter. De reacties worden minder heftig, het gaat zich stabiliseren.

Eindelijk, na bijna 3 jaar, kan ik nu zeggen dat ik in de lift zit. Mijn lichaam en geest gaan, met ondersteuning van de massages, helen.

Ongelofelijk dat in dit kleine kikkerland mensen zijn die deze vorm mogen/kunnen doorgeven!!

Het is niet mijn bedoeling je te overtuigen. Deze ervaring is voor een ieder uniek.

Ik vind Astrid een mooi mens die op zo’n integere en vooral liefdevolle manier haar talent met jou deelt dat ik haar recht doe om dit voor haar te schrijven zodat jij, die dit leest, een keuze mag maken of je je eigen heling gaat opzoeken.

In liefde en oneindig dankbaar.

--Gon

Ervaringen met de Aunty Maile-stijl

'Ik geniet nog na van de fijne massage van gisteren! De zachte vibraties haalden spanningen weg en tegelijkertijd werden al mijn cellen wakker! Alsof er overal weer nieuw leven stroomt en verbinding is. (ik voel me nu ook vrolijk en zorgeloos.) Door het tellen en het ritme in de massage vind ik deze stijl wat aardser dan de andere (tempel) stijl.Het 'slaan/trillen' met de bamboe is ook prettig, het maakt je wakker met een mooi geluid, nog een aards aspect van deze massage. En dan de bamboefluit, die door je heen vibreert met een krachtige toon, heerlijk! Mijn lichaam zindert nog steeds zachtjes ...een gezond, heel gevoel.'

--Susanna S.


Ervaringen met Lua Lomi

'Short before my appointment for a massage style Kumu Jimmy Quitan van Maui'

I received a painful message. I arrived quite stressed at Astrid's studio, where I was welcomed with a warm and caring smile. It only took a few minutes, and then, thanks to Astrid's gentle and firm hands with a deep, calming touch and positive energy, the stress flew slowly out of my body. My muscles and mind relaxed and I felt strong and serene.'

--Marjolein van Kesteren


Ik heb van Astrid een hele fijne en ontspannende massage gekregen. Ik kon kiezen uit verschillende soorten massages. Omdat ik veel sport heeft ze mij een massage gegeven, waarbij vooral mijn spieren zijn behandeld. Ik voelde me heel krachtig en sterk daarna, mijn lijf heeft echt een flinke oppepper van haar gekregen. Echt aan te raden!

--Marielle Meijer


I discovered Astrid by seeing one of her beautiful posters. Each time I need a complete treat for my body and a break for my mind I call her. Her hands, energy and clear love for what she does plus how she makes me feel, keeps me going back!

(also received lomilomi templestyle)

--Carmen Ornelas

bottom of page