top of page

Telefonisch en bij de intake kijken welke behandelmethode het meest past en effectief is bij wat jouw lichaam en geest nu nodig hebben.

Wil je geestelijk en spiritueel groeien en je beter in balans voelen? Dan kunnen we ook PLEIADISCH LICHTWERK inzetten.

Heb je support nodig om meer in je eigen kracht te kunnen staan, zit je iets dwars, zie je steeds terugkerende patronen in wat je meemaakt? Kortom, wil je sterker en helderder in het leven staan?! Dan kan ik je ondersteunen met Lichtwerk sessies om hier licht op te laten schijnen en donkerte op te lossen. Dit doen we in gespreksvorm met elkaar en kan een krachtig onderdeel zijn van een behandelplan van zowel lichamelijke als geestelijke ondersteuning. All is One :-)

Ter ondersteuning van jouw gezondheid kan ik een paar mooie en effectieve apparaten voor je inzetten.


INTERX-pijnbestrijding is elektrische acupressuur om bewegingsbeperking te verminderen, acute en chronische pijn te verminderen en herstel te stimuleren.


Wat doet InterX? Het apparaat prikkelt de zenuwcellen via de huid, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam weer op gang komt. We gebruiken een zachte of iets stevigere prikkeling.

InterX is een medisch verantwoorde effectieve methode van pijnbestrijding (microcurrent elektrotherapie, MET) zie ook www.InterX.com.

Healy: een gecertificeerd medisch apparaat voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine, en ter ondersteuning bij de behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daaraan gerelateerde slaapstoornissen. Deze frequentietherapie ondersteunt het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Wordt op de huid gebruikt.

Flexbeam: rode en infrarode lichttherapie om het herstellend vermogen van je lichaam te optimaliseren, bloedtoevoer te vergroten (afvalstoffen afvoeren), zuurstofgehalte verhogen in het bloed, ontstekingsreactie optimaliseren, pijn bij de wortel aanpakken in plaats van deze te onderdrukken.bottom of page