top of page

Ik bied verschillende Thaise Massage behandelmethoden aan. Samen kunnen we kijken welke het meest past en effectief is bij wat jouw lichaam en geest nu nodig hebben.

THAI YOGA MASSAGE

Terwijl je (gekleed in gemakkelijk zittende losse kleding) op je rug/buik/zij op de massagemat ligt volg ik de energielijnen op je lichaam en activeer en ontspan ik deze door druk te geven in die mate die voor jou geschikt is op dat moment. Hierbij gebruik ik mijn duimen, handen, ellebogen, knieën en voeten. Net wat nodig is. Ook rek en strek ik je lichaam zoals in yoga. Zo komt er meer doorstroming en ruimte in je gehele lichaam, de huid, de spieren en het lymfesysteem. Ook de botten worden krachtiger door het wisselend uitoefenen van druk en ontspanning, en het kraakbeen soepeler. Dit alles met rustige muziek op de achtergrond, of stilte, als je dat liever hebt. (met 1½ of 2 uur hebben we alle tijd, langer kan ook. Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je minder tijd tot je beschikking hebt!)

THAI YOGA ACUPRESSUUR

Hierbij gaan we specifiek in op pijn/een klacht die je hebt en gebruiken daarbij voornamelijk het diep aanraken van de pijnlijke punten op je lichaam die door de Thai al eeuwen zeer effectief worden ingezet om klachten te verhelpen. We doen dit een aantal behandelingen van 1 uur met steeds enkele dagen ertussen voor optimaal effect.

THAI YOGA MASSAGE + Kruidenstempels

Bij de Thai Yoga Massage wordt hier naast de behandeling van de drukpunten en strekkingen ook gebruik gemaakt van een warme stempel (katoenen bol van ongeveer twee vuisten groot, gevuld met geneeskrachtige kruiden) die ik zachtjes of steviger op de huid plaats om zeer stijve spieren diep te verwarmen en zo te laten ontspannen.

THAI YOGA VOETREFLEXOLOGIE

Na een ontspannend voetenbad masseer ik de voeten met warme olie en gebruik ik naast mijn handen ook de specifieke Thaise stokjes om de drukpunten die in verbinding staan met alle organen dieper en effectiever te kunnen behandelen. Deze massage kan heel goed op zich staan (1 uur), maar kan ook gecombineerd worden met thai yoga massage van het gehele lichaam.

TOK SEN

Een fantastische Thaise techniek waarbij ik met zachte trilling werk die diep in het lichaam doordringt, blokkades effectief helpt oplossen en de geest ontspant. Het zachte, regelmatige tikken van de stokjes werkt bijna hypnotiserend. Probeer het eens!

Hoe ervaren anderen deze massage? Hoe effectief is deze bij klachten?

Lees het hieronder :-)

Astrid heeft mij meerdere behandelingen gegeven van Thaise Yoga Massage. Ik kan niet anders zeggen dat dit een zeer fijne ervaring was met geweldige resultaten. Haar benadering en behandelwijze zijn op alle niveaus; ontspanning, lichamelijke klachten, emotionele blokkades en energetisch. Hierdoor is weer balans ontstaan in zowel lichaam en geest. Thaise Yoga Massage heeft mij hele goede resultaten gebracht.

Dankjewel Astrid!

--Lenne Stins


Ook de Thai Yoga massage is een aanrader! Deze werkt voor mij op een andere laag. Door de directe en (acupunctuur) puntige aanraking, afgewisseld met verrassende massage technieken gaat de energie weer duidelijk stromen. Ik merk dat ik beter in het hier en nu blijf en goed in mijn lichaam aanwezig kan zijn en mijn hoofd uiteindelijk heerlijk leeg wordt. Dagen erna kan ik nog een weldadig ontspannen gevoel ervaren. Alle twee: doen!

--Tanja Caradonna


Bedankt voor de heerlijk massage, ik voel mij een lichter mens :)

--Zahra Boutaka

Wat ik fijn vind tijdens de Thai Yoga Massages is de aandacht, het genieten van: dit is voor mij! De rust, de sensaties van het voelen van wat er gebeurt in mijn lichaam. De emoties die soms opkomen. Maar het allerfijnst is wel het resultaat. Ik maakte me al best een tijdje flink zorgen over de pijnlijke gewrichten in mijn handen en knieën. En dat het na één behandeling eigenlijk al zo goed ging, dat had ik niet voor mogelijk gehouden.

De massage gebeurt met interesse, kundigheid en aandacht. Prettig is ook te merken dat Astrid alert is wanneer ik zelf nog niet aangeef dat iets pijnlijk voelt. Zij maakt dit op uit mijn lichaamshouding en zoekt dan een wijze die beter aansluit en werkt, namelijk het punt in eerste instantie langzamer en zachter behandelen.

Het geheel van aanraken had ook iets speels, relaxt en samen ontdekken. Astrid komt op mij altijd op de goede manier voorzichtig en professioneel over.

Ik heb het idee dat de keren dat ik tijd had om een langere sessie te boeken, dit achteraf het meest effectief voelde. Er was nu meer tijd voor het hele lichaam voordat de voor mij specifieke punten werden behandeld.

Astrid heeft een hele mooie integere, lieve vorm van aandacht geven, dat is denk ik ook één van de oorzaken waardoor haar massage zo’n krachtige uitwerking op mij heeft.

De sessies brachten me weer bij mezelf en bij mijn kracht terug. Na de eerste keer was tot mijn grote verbazing de pijn in mijn vingers grotendeels verdwenen. De knieën werden ook steeds beter. Ik voel me erg sterk na zo’n sessie. Vol energie, met veel zin om van alles aan te pakken. De laatste sessie vond ik ook heel bijzonder omdat hij naar aanleiding van de uitkomst van de elementenlijst werd gedaan. Ik voelde erna me echt geweldig. Kortom het geheel heeft me op een ander spoor gezet.

Ik ben Astrid erg dankbaar voor alle tijd en energie die ze in me heeft gestopt. Ik wil graag mensen naar haar doorverwijzen.

--Sandra Kuipers

bottom of page